Skip to Content

seoКакво е един онлайн магазин без посетители? Почти нищо! Присъствие – има, но ефективност та е минимална. Именно и поради тази причина Ви споделяме от опит, че ако сте собственик на онлайн магазин то обезателно трябва да намерите качествен SEO експерт, да заделите малък бюджет и да се запретнете за работа.

Както заглавието подсказва, качествената и ефективна SEO работа може да увеличи значително Вашите приходи. Днес, през 2018 година, почти няма човек, който да не е поръчвал онлайн. Доверието у потребителите се увеличи драстично. Истината е, че почти не са регистрирани измами, което е гаранция, че може да се пазарува спокойно и надеждно.

Но за да предизвикате интерес у Вашите клиенти, за да достигнете до широката аудитория, то трябва да бъдете разпознаваеми в глобалната мрежа Интернет.

Ако имате опит в оптимизацията на сайтове, можете да извършите процедурите и Вие, но в случай, че не сте технологично ориентиран човек, то най-добре да поверите тези дейности на компания.

Добре знаете от дебелите книги, свързани с дигитален маркетинг, а и с маркетинга като цяло, че едни 20 % от приходите трябва да бъдат реинвестирани в реклама, без значение в каква дейност е Вашата фирма, дали продавате шапки онлайн, обувки, или каквото и да било.  Вярно е, в България често се получава картинка в обратен полюс, 99.9 % печалба, а ако може и без никаква реинвестиция.

Не може така, и то поради една основна причина, а именно: Вашата конкуренция вече инвестира необходимия бюджет и Ви изпреварва. Помислете внимателно над тези думи, които четете и се мобилизирайте, защото после може да стане късно, или на разбираем език казано, ако 100 и повече онлайн магазини предлагащи продукти, каквито и Вие, Ви изпреварват, то трудно ще се надявате на много поръчки.

 

 

Be the First!

Leave a Reply